Toppsport
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra State of Eleven..

Elevenate ble grunnlagt i Åre i 2010 og er formet av kulturen til et moderne fjellferiested. Her realiserte designer og konkurransedyktige freeskier Sara Rönngren og UIAGM fjellveilederen Jimmy Odén sin visjon om høykvalitets klær som de ønsket å ha på seg i og rundt fjellene. Skreddersydde, langvarige plagg som lar deg bevege seg fritt under alle forhold - og du vil se bra ut på veien.

Siden da har Elevenate vokst til å inkludere et stort utvalg av ytelse og uformell klær som passer for fjellet og dalen, eller hvor som helst i mellom. Klær som lar deg stå på ski, løpe, sykle, klatre og puste - eller bare nyt deg av en stille elv.

For dem er moderne fjelllivskultur mer en sinnstilstand enn et sted, så vi griper enhver mulighet til å fremme vår visjon utover den opprinnelige habitat. Vi er lidenskapelige skiløpere og nesten like entusiastiske over alt annet fjellene har å tilby for lek og rekreasjon - uansett årstid. 

Men mens du når ut til verden, forblir noen ting det samme. Dem er fortsatt basert i Åre, og deres design er inspirert av og testet i fjellet på dørstokken. Dem er dedikert til utmerket passform og bruker bare de beste materialene. Og Dem går i store lengder for å lage klær som du kan bære, elske og kombinere i lang tid - i fjellet eller hvor du vil nyte moderne fjelllivskultur.

Miljøansvar

Dem tror at ett skritt mot å redusere miljøbelastningen ikke er å konsumere mer enn nødvendig. I praksis betyr dette at deres produkter skal ha en bærekraftig design: lang levetid, høy kvalitet, god holdbarhet - kriterier for å minimere negativ miljøpåvirkning. Våre plagg skal kunne brukes i mange år.

Når det er mulig, bruker vi bluesign® godkjente eller resirkulerte materialer.

Å være en bedrift gir dem mange muligheter til å gjøre en forskjell, og det er derfor miljøarbeid er og må forbli en naturlig del av våre beslutningsprosesser.

Elevenate AB arbeider for økologisk bærekraftig utvikling ved:

  • Gjør nøye vurderte valg.
  • Å streve for å gi våre produkter god levetid.
  • Velge tekstiler av høy kvalitet.
  • Prøver å øve det vi preger og fremme miljøbevissthet blant våre ansatte.
  • Å tro at små skritt beveger oss frem mot gode resultater.
  • Vurdere miljø- og bevaringsproblemer i all vår beslutningsprosess. Oppfyller lovkrav.

 

Transport

Elevenate AB bruker leverandører fra Europa og Asia. Import fra utenfor EU er hovedsakelig fra Asia, så et flertall av våre transporter er til sjøs. Et eksempel på et land dem jobber med i dag er Kina. Dessverre er leveranser i Europa for det meste via veitransport, men andre, mer miljøvennlige alternativer blir alltid vurdert for frakt med EU.

Dem unngår flyfrakt hvor det er mulig. Dette er dels av økonomiske grunner, men også på grunn av ønsket om minst mulig miljøpåvirkning.

Viser 1 til 6 (av 6 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke