Toppsport
Lukk
Handlekurven er tom

Subtotal: 0,-

 

Produkter fra NikWax

Hvorfor må tøy og utstyr rengjøres og impregneres?
Når du er ute i naturen vil du ha det hyggelig, og ikke bekymre deg for å bli verken våt eller skitten. Vanntette klær krever spesiell pleie for å beholde de vannavstøtende og pustende egenskaper. Vanlige vaskemidler kan ødelegge impregneringen. Bruk av Nikwax’ etterbehandlingsprodukter vil bidra til at utstyret ditt yter bedre over tid, slik holder du deg varm, tørr og komfortabel, samtidig som du sparer penger.

Det meste av vanntett fritidstøy, fottøy og utstyr har et vannavstøtende belegg (kjent som Durable Water Repellent, forkortet DWR). Når belegget fungerer som det skal, slipper det fuktighet ut, samtidig som det hindrer at vann trenger inn. Skitt, kroppsoljer og andre kontaminanter kan over tid redusere DWR-beleggets funksjon, slik at klær eller utstyr blir mer vannabsorberende. Når belegget svikter, suger tekstilet til seg vann. Som resultat vil pusteevnen reduseres, kondens slipper ikke ut, og du blir våt fra innsiden. Når dette skjer er det på tide å impregnere med Nikwax.

Hvor ofte skal jeg impregnere klær og sko?
Som hovedregel kan vi si at fottøy og jakt- og fritidsklær som brukes ofte (i snitt hver helg året gjennom), bør impregneres minimum to ganger årlig. Brukes utstyret sjeldnere, minimum én gang i året.

Viser 1 til 11 (av 11 produkter)

Trykk Enter for å søke eller Esc for å lukke